fbpx

Soulbrew

Idéen om Soulbrew föddes en varm sommardag i Juli. Efter att ha kikat på marknaden av kallbryggda alternativ som var fulla av e-ämnen, importerade och inte alls uppfyllde den standard som vi önskar.

Sagt och gjort, vi ställde oss och laborerade med ett eget alternativ hemma i köket. Efter några veckor och ett antal slänga vattenflaskor hade vi äntligen fått fram ett blandningsförhållande som föll oss i smaken. Vi skickade prover till vänner och bekanta för att se om de gillade produkten och det uppskattades varmt.

Steget från hemmaköket till en egen liten bryggerilokal låg inte långt bort i tiden. Från vattenflaskor, till stålbehållare. Nu producerar vi, enligt oss, marknadens godaste "cold brew".

Vårt cold brew coffee är 100% svensktillverkat i Kungälv norr om Göteborg. Vi använder enbart bönor som är miljöcertifierade så som KRAV, Rainforest Alliance, Fair trade & ekologiskt. För oss är det viktigt att bönorna är noggrant utvalda för att vi tillsammans skall skapa en hållbart planet och schyssta arbetsförhållanden.

Jox by Matilda

Jox drivs av mig Matilda Hén. Jag är 24år och bor tillsammans med min sambo i en villa i Gunnilse strax utanför Göteborg. På gården har vi byggt ett bageri och där spenderar jag mestadels av min tid.

Jag älskar att experimentera och vara kreativ, vilket reflekteras i mina tårtor och produkter. Att komma fram till design och smak tillsammans med kunden är så roligt och inspirerande.

Vad jag har i mitt sortiment reflekteras mycket på säsong och vad jag vill göra.

Jag älskar att kunna jobba med ett rörligt sortiment eftersom både mitt och kundens intressen ändras, däremot kan jag oftast göra det som önskas på beställning, även om det inte finns i mitt sortiment för tillfället.

Produkter från

Soulbrew
Wishlist 0
Continue Shopping