fbpx
Närproducerad mat - hem till dörren!
0,00kr 0
Närproducerad mat - hem till dörren!
0,00kr 0

HUR JOBBAR VI?

Vi är en marknadsplats på nätet där lokala matproducenter kan nå hela vägen fram med sin goda mat! Här samlar vi lokala gårdar och butiker på ett och samma ställe, alltid med hemleverans och hög kvalitét.

För dig som bor i Göteborg eller Borås vill vi göra det enkelt att hitta och handla från producenter som du känner till eller vill testa. Sedan starten har vi levererat mat till hundratals kunder och samarbetar idag med över 30 närproducenter.

HUR FUNGERAR VÅR HEMLEVERANS?

MÅNDAG ONSDAG FREDAG

FarmWay är ett dotterbolag till ett större transportbolag, experter på hemleverans. Med moderna logistiklösningar och erfarna chaufförer har vi en kedja som gör det möjligt med korta och trygga leveranser. Med närhet och snabbhet säljer vi till privatpersoner, företag och restauranger som vill välja lokala alternativ.

Vi levererar tre gånger i veckan; Måndag, onsag, fredag. När du checkar ut i kassan får du välja dag för leverans.

Vi levererar till dig som bor runt om Göteborg och Borås med omnejd. Högst upp på sidan till höger finns en positions-knapp där du kan testa om vi levererar hem till dig.

Dagen för din leverans får du ett sms där du kan följa chauffören på karta. Nästan all mat hämtar vi från producent på morgonen samma dag som du får det hem på kvällen. Att få dagsfärsk mat hem till dörren är en trevlig fördel med att handla lokalt.

En del i vår vision kring närproduktion är hållbarhet. Få val i vardagen påverkar miljön och ekologin så mycket som vad vi äter och intresset för ursprung och produktion växer. Samtidigt upplevs det som krångligt hos många att hitta bra alternativ. Vi samarbetar bara med lokala producenter och ställer höga krav på kvalitét och en god produktion. Och genom att fokusera på närproduktion kan vi alltid hålla nere transporterna.

Vi kör ut till många , så att fler kan ställa bilen hemma! Idag behöver den som vill välja närproducerat ofta besöka flera gårdsbutiker, återförsäljare eller REKO-ringar. Här vill vi vara ett komplement som täcker hela kedjan. Då behöver färre köra och valet blir enklare. Elbilar och cyklar är en växande del av vår budflotta och en del i vårt hållbarhetsarbete.

Wishlist 0
Continue Shopping