fbpx

Kycklingvingar - honung och vitlök!

Kycklingvingar med honung och vitlök ger det lilla extra och smakar fantastiskt. En perfekt vardagsrätt som ger det lilla extra och gör alla veckans middagar roliga – Sous vide style så det tar lite tid men sköter sig mest självt. Här kommer vårt tips på en inspirerad middagsrätt för den som älskar kyckling lika mycket som oss.

  1. Starta igång och sätt din sous vide på 71 grader.
  2. Dags att blanda ihop: vitlök, honung, ingefära, soja, salt och peppar i en skål. Häll över såsen tillsammans med kycklingvingarna i en vakuumpåse, alternativt en zip-lock-bag, och förslut. Spara en tesked av såsen till servering!
  3. Låt din Sous Vide jobba i ca 4 timmar.
  4. Sätt ugnen på 240 C.
  5. Ta upp påsen och häll ut all vätska. Lägg kycklingvingarna på ett bakplåtspapper och lägg i ugnen i cirka 15 minuter. Vänd vingarna efter halva tiden.
  6. Lägg upp på tallrikar och dutta på den sista såsen. Servera genast. Smaklig måltid!

Leave a comment

Wishlist 0
Continue Shopping