fbpx

Bruschetta med äggröra och lax

Bruschetta är både enkelt och gott! Lika bra som mellan eller hel middag. Denna variant är en personlig favorit för oss på FarmWay med äggröra och lax, toppad med valfritt mikrogrönt som get en vitaminboost och fräsch smak på toppen.

  1. Värm upp en stekpanna på medelvärme. Skäp upp lavainbröd och lägg i pannan. Vänd brödet när det fått färg. Ca 2 min på varje sida. Anpassa värmen så att brödet inte bränns.
  2. Äggröra: Smält fett i pannan på medellåg värme. Blanda ägg och mjölk i en skål. Häll smeten i pannan. Rör om hela tiden tills du är nöjd med konsistensen. Salta och peppra.
  3. Lägg äggröran på brödet. Toppa med kallrökt lax och garnera med ärtskott och nymald svartpeppar.
  4. Redo att servera!

Leave a comment

Wishlist 0
Continue Shopping