fbpx
Närproducerad mat - hem till dörren!
0,00kr 0
Närproducerad mat - hem till dörren!
0,00kr 0

Älskade närhet

Lär känna dina mejerier

Lär känna dina mejerier

Här lyfter vi två av våra sammarbetsproducenter och deras mejeriverksamhet. Holmryds och Kråkarp är båda mindre mejerier nära Borås. Här tillverkas mjölkprodukter av hög kvalitét i en lantlig miljö nära staden. Vi har varit ute och träffat personerna bakom maten, pratat djurhållning, lokal landsbygd och kvalitét i hantverk. Bägge representerar närproduktion på ett bra sätt och vi är stolta över att samarbeta med så öppna och kunniga mejerier. Under denna kampanj har vi valt att fokusera på tre viktiga frågor.

Närhet

Djuromsorg

Kvalitét

Läs mer om våra mejerier

All mjölk du handlar hos oss kommer från gårdar nära dig. Med närhet kommer relationer. Relationen till vad vi äter är viktig och därför är det extra kul att kunna visa upp personerna bakom maten, höra mer om deras vardag och vad som sker innan maten landar hemma hos dig. Här kan du klicka dig vidare för att läsa mer, kika in utbudet och inspireras.

Korta hemleveranser

Som alltid när du handlar hos oss är det korta transporter och hemleverans. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att välja närproducerat. Både Kråkarp och Holmryds tycker bäst om att förädla sina egna produkter och vara kreativa med sina unika produkter. Om fler väljer lokala producenter fortsätter din landsbygd växa och utvecklas.

Korta transporter
Alltid hemleverans

Som alltid när du handlar hos oss är det korta leveranser och hemleverans. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att välja närproducerat. Både Kråkarp och Holmryds tycker bäst om att förädla sina egna produkter och vara kreativa med sina unika produkter. Om fler väljer lokala producenter fortsätter din landsbygd växa och utvecklas.

Vardagskassen

För dig som vill testa på lite gott och blandat från producenter nära dig. Vardagskassen är ett perfekt alternativ!

Wishlist 0
Continue Shopping